Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

RVS

RVS, ook wel RoestVast Staal genoemd, is als een oude klassieker die nooit uit de mode raakt. We hebben het hier namelijk over een materiaal dat uitstekend kan worden gegraveerd met ons lasersysteem. Bij BSC Graveertechniek gebruiken we RVS op uiteenlopende manieren; brievenbus tot functionele oplossingen voor de industriële sector. Waar u het ook voor wilt gebruiken, van ons ontvangt u altijd een uitstekende oplossing. En dat alles met een bijzonder snelle levertijd.

Niet meer weg te denken

RVS is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Want staat u er maar eens bij stil; het wordt gebruikt voor onder meer machineplaten, brievenbussen, en professionele keukengereedschappen. Het is dan ook een schitterend materiaal dat zich goed leent voor zware industriële toepassingen, zoals bijvoorbeeld in de voedingsmiddelenindustrie. Door onze vergaande ervaring met alles betreffende graveren kunnen wij voorzien in al deze behoeften. Wij denken graag met u mee om voor het gewenste eindproduct te zorgen.

Meer dan 30 jaar ervaring

We zijn dan ook gespecialiseerd in technisch graveerwerk voor het bedrijfsleven. Zo hebben we in de afgelopen 30 jaar al diverse machineplaten, RVS-typeplaten en serienummer plaatjes geproduceerd. Heeft u een grote bestelling? Geen enkel probleem. Aantallen zijn bij ons geen bezwaar, ons machinepark staat altijd voor u klaar.