Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Aluminium

Aluminium is veelzijdiger dan de meeste mensen denken. Aluminium frezen worden bijvoorbeeld veel gebruikt voor bewegwijzering van naamborden voor bedrijven. Bij BSC Graveertechniek zijn we in staat om al uw wensen qua tekst en/of logo voor naamborden in het aluminium te frezen. Dat betekent dat we werken met verschillende kleuren en dikten en het materiaal het karakter meegeven waar u naar op zoek bent.

In allerlei kleuren

Aluminium leent zich er uitstekend voor om te graveren in veel kleuren. Denk daarbij aan de kleuren zwart, goud, steellook, en brons. We hebben het hier dan ook over een mooi materiaal dat het mogelijk maakt om de letters na het graveren in te lakken in een kleur naar keuze. Daarbij kunnen we voor het effect zorgen dat u wilt; gaat u voor stoer en onverwoestbaar? Of moet het juist zakelijk en chique worden? U zegt het maar.

Wij gaan direct aan het werk

Al meer dan 30 jaar werkt BSC Graveertechniek met alles op het gebied van graveren. In die 30 jaar hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd waardoor klanten uit de regio Den Bosch, Eindhoven, Cuijk en Nijmegen en zelfs ver daarbuiten steevast een beroep op ons doen. Elke opdracht wordt met zorg en punctualiteit uitgevoerd. En daarbij geldt; afspraak is afspraak. Wij gaan direct voor u aan het werk.