Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Hout

Hout; het heeft altijd iets eigenzinnigs, iets natuurlijks. Bij BSC Graveertechniek kennen we dat gevoel als geen ander. Op onze beurt doen we er namelijk alles voor om het karakter van dit veelgebruikte materiaal te behouden, maar wel voor een op maat gemaakte boodschap te zorgen. U zegt het maar, wij zorgen ervoor dat het in orde komt.

De veelzijdigheid van hout

Een speciale broodplank, een opvallend relatiegeschenk, maar ook bewegwijzering.
Hout is het perfecte materiaal om teksten en afbeeldingen te tonen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het te laten graveren zonder lak. De buitenlucht zal het hout vervolgens verweren, waardoor het vuil in de groeven het hout iets anders van kleur maakt. Dat zorgt weer voor een opvallend en natuurlijk effect. Behalve teksten te graveren met frees kunnen we ook prachtig graveren met onze lasergraveermachine. U kunt dus rekenen op veelzijdige oplossingen, zoals u ook van hout mag verwachten.

Nauwkeurig vakmanschap

Wij zijn liefhebber van houten oplossingen en dat ziet u aan het haarfijne resultaat. Met onze moderne machines zijn wij dan ook in staat om zelfs uiterst gecompliceerde afbeeldingen of teksten nauwkeurig te laseren of te graveren. Bij BSC Graveertechniek is het ons allemaal te doen om de kleinste details. Die maken immers het grootste verschil.