Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

VRAGEN?

Kunststof

Wij van Kaan Graveertechniek denken met u mee en gebruiken onze ruime kennis en ruime ervaring om al uw graveerwerk tot in de kleine puntjes te verzorgen. Elke dag werken we vol enthousiasme aan alles wat met graveren te maken heeft. En dat is precisiewerk. Dat is ook de reden waarom er voor onze diensten worden gekozen. Bedrijven uit Den Bosch, Eindhoven, Cuijk en Nijmegen, maar ook van ver daarbuiten, vinden ons steeds vaker voor technisch graveerwerk.

Aluminium

Aluminium is veelzijdiger dan de meeste mensen denken. Aluminium frezen worden bijvoorbeeld veel gebruikt voor bewegwijzering van naamborden voor bedrijven. Bij Kaan Graveertechniek zijn we in staat om al uw wensen qua tekst en/of logo voor naamborden in het aluminium te frezen. Dat betekent dat we werken met verschillende kleuren en dikten en het materiaal het karakter meegeven waar u naar op zoek bent.

Hout

Hout; het heeft altijd iets eigenzinnigs, iets natuurlijks. Bij Kaan Graveertechniek kennen we dat gevoel als geen ander. Op onze beurt doen we er namelijk alles voor om het karakter van dit veelgebruikte materiaal te behouden, maar wel voor een op maat gemaakte boodschap te zorgen. U zegt het maar, wij zorgen ervoor dat het in orde komt.

RVS

RVS, ook wel RoestVast Staal genoemd, is als een oude klassieker die nooit uit de mode raakt. We hebben het hier namelijk over een materiaal dat uitstekend kan worden gegraveerd met ons lasersysteem. Bij Kaan Graveertechniek gebruiken we RVS op uiteenlopende manieren; brievenbus tot functionele oplossingen voor de industriële sector. Waar u het ook voor wilt gebruiken, van ons ontvangt u altijd een uitstekende oplossing. En dat alles met een bijzonder snelle levertijd.